Hemleverans av gasol i Stockholm, Göteborg och Norrköping

Information

  • Hemgasol är en utveckling av våra produkter och tjänster hos Gasolfyllarna. Vi har lyssnat på våra kunder och erbjuder nu hemkörning av gasol. Till en början endast i Stockholms län men vi planerar att släppa på för fler orter inom kort. 
    *Nu har vi även börjat släppa på postnummer i Norrköping
  • Priserna du ser i shopen inkluderar allt, gasol, moms, transport m.m.
  • Behöver du komma i kontakt med oss för frågor angående en order eller liknande. Skicka oss ett mail på kundtjanst@hemgasol.se eller slå oss en signal på 08-408 089 79

Så här går det till:

Byta en eller flera flaskor:
Klicka på "beställ flaskbyte", klicka på den flaska du har hemma, fyll i antal och slutför beställningen genom att fylla i ett önskat leveransdatum.
Vi kontaktar dig på sms eller mail beroende på vad du valt och bekräftar leveransen. Du måste inte vara hemma vid leverans men det krävs i så fall att du ställt fram din inbytesflaska och meddelat oss vart vi hittar den.

Finns inte din flaska med i listan? Ta ett foto på din flaska och skicka till oss på kundtjanst@hemgasol.se så ska vi se om vi kan hjälpa dig ändå.

Köp en ny flaska med gasol:
Klicka på "Beställ flaskor", klicka på den flaskmodell du önskar och välj antal. Slutför beställningen genom att välja ett önskat leveransdatum och betala. Om du inte är hemma vid leverans behöver du skriva i meddelanderutan vart vi ska ställa flaskan vid leveransen.

Obs, väljs inget leveransdatum så sker leveransen fortast möjligast. Vi bekräftar leveransen per sms eller mail beroende på det val som görs vid betalningen.

Levererar vi till dig?
Under varje produkt kan man fylla i sitt postnummer för att kontrollera. Fyll i ditt postnummer och det kommer då presenteras information om du bor i vårt leveransområde.